Yogaswing

Wat is yogaswing?

Een swing is een soort hangmat. Je kunt erin staan (balansoefeningen) in zitten en natuurlijk heerlijk in liggen voor de ontspanning. Het wordt ook wel antigravity-yoga, aerialyoga of hangmat yoga genoemd. De zwaartekracht heeft een bijzondere werking op het lichaam.

De swing werkt als ondersteuning bij de hatha yoga oefeningen. Het resultaat is een intensievere rek van het lichaam. Het is daarom ook van belang dat je bij de oefeningen goed begeleid worden, dit om blessures te voorkomen.

Naast de ondersteunende functie zorgt de swing er tevens voor dat bepaalde oefeningen, die op de grond niet haalbaar voor je zijn, in de hangmat met redelijk gemak kunnen worden uitgevoerd. Een kopstand in de touwen is voor ieder die wil mogelijk.

Eerstvolgende les 1 oktober 2016 Klik hier op op te geven

swing1

Ontspannend & Verjongend

Voor wie?

Voor iedereen die van bewegen houd. Wanneer je soms wel wat hulp kunt gebruiken b.v. bij de balansoefeningen kunt je ervaren hoe het is om in balans te blijven en je dan op de adem te richten. Ook wanneer jij je spieren wilt verstevigen. Jezelf nog verder uitdagen door je lichaam diep te rekken. En dan…heerlijk ontspannen in de hangmat. Deelname aan de Workshops Yoga-Swing is natuurlijk voor eigen risico.

Klik hier voor deelname aan de workshop.

Voor kinderen wordt er een aparte workshop aangeboden gericht op spierkracht, concentratie, ademoefeningen en ontspanning.

Vriendinnen uitje ; kennis maken met deze speelse manier van yoga beleven samen met je vriendinnen. Vraag informatie aan over onze vriendinnenworkshop.